آدم ربایی میلیاردی در تهران و رها کردن گروگان در مازندران دستگیری سرکرده باند بزرگ قاچاق مواد مخدر در شرق کشور و عامل شهادت دو پلیس ۲ کشته و مصدوم در تصادف خودرو سواری با موتورسیکلت در شهرستان فیروزه (۶ مرداد ۱۴۰۳) برخورد بنز ‌ده‌تن و یک دستگاه سواری ۲۰۶ حادثه آفرید (۶ مرداد ۱۴۰۳) تعرض راننده شیطان‌صفت به دختر جوان فرار دختر نوجوان با مرد سابقه‌دار الزام به استفاده از سامانه تعیین اجاره بها در مشهد | ۱۷ مشاور املاک متخلف پلمب شدند (۶ مرداد ۱۴۰۳) «هگمتانه» ثبت جهانی شد (۶ مرداد ۱۴۰۳) فردا یکشنبه (۷ مرداد ۱۴۰۳) هیچ ازدواج و طلاقی در کشور ثبت نمی‌شود قیمت بلیت اتوبوس اربعین ۱۴۰۳ مشخص شد کاسبی با تب دنگی! وام ۳۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری چه زمانی واریز می‌شود؟ چگونه از گرمازدگی پیشگیری کنیم؟ اقدامات اورژانسی در زمان گرمازدگی کدام است؟ هواشناسی هشدار داد؛ تشدید رگبار و رعدوبرق در ۱۳ استان و احتمال وقوع سیلاب در هفته جاری (۶ مرداد ۱۴۰۳) تعطیلی تمام موزه‌ها و اماکن تاریخی خراسان‌رضوی در روز یکشنبه (۷ مرداد ۱۴۰۳) حکم اعدام پرستار قلابی به زودی اجرا می‌شود ثبت اعتراض به نتایج آزمون استخدامی آموزگاری تمدید شد + جزئیات نتایج آزمون سمپاد چه زمانی اعلام می‌شود؟ (۶ مرداد ۱۴۰۳) آزار و اذیت شیطانی زن جوان در پوشش مسافرکشی در پایتخت (۶ مرداد ۱۴۰۳) اثرات مواجهه طولانی با پرتو‌های فرابنفش | بین ساعات ۱۰ تا ۱۶، کمتر درمعرض نور خورشید قرار بگیرید
سرخط خبرها

تاثیر استرس بر بی‌اختیاری ادرار

  • کد خبر: ۹۰۷۸۶
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۰ - ۰۴:۳۱
تاثیر استرس بر بی‌اختیاری ادرار
اگر هنگام خنده، رقص، ورزش یا عطسه کمی ادرار می‌کنید، ممکن است دچار بی‌اختیاری ادرار استرسی باشید.

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس بنیاد رسمی انجمن اورولوژی آمریکا، اگرچه بی‌اختیاری ادرار می‌تواند آزاردهنده باشد اما قابل‌درمان است و حتی برخی تغییرات کوچک در سبک زندگی می‌تواند تفاوت بزرگی در شرایط ایجاد کند.

کاهش وزن یا ترک سیگار به دلیل کاهش سرفه‌ها ممکن است به بهبود وضعیت کمک کند. بنا به گفته این بنیاد می‌توان با انجام ورزش‌هایی به نام Kegels، کف لگن را تقویت کرده و ضمن محافظت از مثانه به بهبود عملکرد آن کمک کرد.

بنا بر انتخاب شما محصولات جاذب ممکن است حداقل در کوتاه‌مدت یا بلندمدت به کنترل تکرر ادرار کمک کنند. همچنین با مشورت پزشک می‌توانید از دستگاه‌های پزشکی استفاده کنید که می‌توان با نسخه یا بدون نسخه تهیه کرد.

بر اساس انجمن اورولوژی آمریکا دو نوع اصلی بی‌اختیاری ادرار وجود دارد. اولین مورد SUI (بی‌اختیاری ادرار استرسی) است که در آن هنگام سرفه، عطسه یا خنده، مقدار کمی ترشحات ادرار خواهید داشت.

در بی‌اختیاری ادرار آنی یا مثانه بیش‌فعال (UUI)، ممکن است نیاز ناگهانی و غیرقابل‌کنترل به دفع ادرار داشته باشید. میزان ترشحات شما در این نوع بی‌اختیاری ادرار می‌تواند متوسط ​​تا زیاد باشد.

جنسیت از عوامل تأثیرگذار در ابتلا به SUI است و زنان بیشتر به این عارضه مبتلا می‌شوند. از دیگر عواملی که ممکن است منجر به بی‌اختیاری ادرار استرسی گردد می‌توان بارداری و زایمان، سیگار کشیدن و سرفه‌های مزمن، اضافه‌وزن، جراحی لگن یا پروستات و آسیب‌های عصبی به ستون فقرات یا بیماری عصبی را نام برد.

به گفته بنیاد اورولوژی، درحالی‌که هیچ دارویی برای درمان SUI وجود ندارد، علاوه بر تغییرات سبک زندگی، جراحی نیز برای برخی موارد توصیه می‌شود. می‌توانید با یک متخصص اورولوژی که تجربه جراحی SUI را دارد در این مورد مشورت کنید و بعلاوه پزشکان و جراحان ترمیمی لگن زنان دارای گواهینامه SUI و سایر جراحی‌های لگن هستند.

این بنیاد همچنین از انواع گزینه‌های مختلف جراحی شامل تزریق در مجرای ادرار یا استفاده از دستگاه‌های حجیم کننده که می‌تواند مجرای ادرار را در برخی از زنان بزرگ کند، نام می‌برد. این جراحی بر نحوه بسته شدن اسفنکتر مثانه تأثیر می‌گذارد. باید توجه داشت که جراحی ممکن است به‌مرورزمان نیاز به تکرار داشته باشد.

گزینه دیگر جراحی اسلینگ است که در آن یک توری زیر مجرای ادرار زنان قرار می‌گیرد تا به بسته شدن آن در هنگام عطسه و دیگر کارها کمک کند. در مردان این جراحی با قرار دادن نواری مشبک زیر مجرای ادرار از طریق ایجاد بریدگی بین کیسه بیضه و راست‌روده انجام می‌گردد. بنا به گفته متخصصان این جراحی برای مردان مبتلابه بی‌اختیاری شدید یا کسانی که تحت پرتودرمانی پروستات یا مجرای ادرار قرارگرفته‌اند، انتخاب خوبی نیست.

علاوه بر موارد ذکرشده جراحی دیگری وجود دارد که بر روی دهانه مثانه انجام می‌گیرد. طی این جراحی بخیه‌هایی در بافت و در امتداد دهانه مثانه و مجرای ادرار برای حمایت از عضلات مجرای ادرار و اسفنکتر زده می‌شود.

کار گذاشتن اسفنکتر مصنوعی نیز یک درمان برای مردان به شمار می‌آید، اگرچه می‌تواند به برخی از زنان هم کمک کن. در این شیوه دستگاهی سه‌قسمتی در بدن قرار می‌گیرد که مجرای ادرار را برای جلوگیری از خروج ترشحات بی‌اختیار می‌بندد.

منبع: فرارو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->